0660 - 43 18 20 info@hastforsk.se

Analys, projekt & utbildning

Vi har forskarbakgrund och lång erfarenhet av att genomföra större och mindre projekt, analyser och undervisning i Sverige och utomlands. Fråga oss när det gäller upplägg och design av olika typer av försök och vetenskaplig publicering. Men hitta lösningar, nya vägar och utveckling av nya tjänster är något vi också brinner för. Vi är bryggan mellan universitet och näring, vi har ett stort kontaktnät och hjälper alltid till när vi kan.
 
Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar mer

Ditt namn

Din epost

Ditt telefonnummer

Projekt

Behöver ni hjälp med att genomföra eller leda ett projekt? Eller skriva en ansökan för finansiering av ett projekt? Vi har erfarenhet av att arbeta med och leda både nationella och internationella projekt, skriva forskningsansökningar och ansökningar för olika slags anslag.

Studier & synteser

Behöver ni en undersökning eller granskning av ett ämnesområde? Vi genomför litteratur- och enkätstudier, review-artiklar och analys av forskning inom önskat ämne. En syntes kan ligga till grund för start av nytt projekt, produktutveckling, marknadsföring, kunskapsspridning och utbildning.

l

Utbildning

Vi har erfarenhet av undervisning från långa högre utbildningar till kortare kurser och webbkurser. Utbildningsdagar, seminarier och workshops skräddarsyr vi efter önskemål och behov. Vi har även färdiga kurser och producerar undervisningsmaterial.

Pågående projekt

Grovfoder - världens viktigaste hästfoder

Alla tjänar på att börja med rätt grovfoder, då är det också lättare att resten av foderstaten blir rätt. Dessutom är det ekonomiskt det bästa alternativet. Vi ser till grovfoderbehovet för alla typer av hästar och verksamheter. Vår styrka är vårt kunnande och vi förmedlar därför bara grovfoder med analys och alltid i kombination med rådgivning.
 
Med fokus på hästens hälsa och prestation och din ekonomi balanserar och optimerar vi foderstater efter de senaste forskningsrönen. Vi gör foderstatsberäkningar och hjälper er att optimera hela foderdelen i er verksamhet. Om det finns utfodringsrelaterade problem – små som stora – hjälper vi er även med dessa.
 

Besök www.grovfoder.se

Informationsportal

Korrekt utfodring med vallfoder förebygger en rad problem och sjukdomar hos hästar. Det är mycket viktigt att hästar får äta vallfoder tillräckligt mycket och ofta för att undvika hälsoproblem och beteendestörningar. Idag vet vi att bättre utfodring ger bättre välfärd. Med den här websidan vill vi bidra. Samarbetspartner är Trioplast AB.